Пешук, Людмила ВасилівнаДубяга, Вiталiй Михайлович2013-03-202013-03-202012Сирокопчена ковбаса з фундуком : пат. 68232 UA: МПК A23L 1/31 (2006.01) / Пешук Л. В., Дубяга В. М. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харч. техн. - u 2011 07839 ; заявл. 22.06.11 ; опубл. 26.03.12, Бюл. № 6. - 4 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6942Основною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення сирокопчених ковбас,яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує зменшення тривалості ферментації , а також підвищення органолептичних властивостей продукту. The main objective of the model is useful to create a new composition for the production of smoked sausage, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them would reduce the duration of fermentation and improve the organoleptic properties of the product.otherрецептураковбасаяловичинафундукrecipesausagebeefhazelnutкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСирокопчена ковбаса з фундуком (Патент на корисну модель № 68232)