Сидорук, Дмитро СергійовичЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаКрижановський, Станіслав Йосипович2024-06-192024-06-192023Сидорук, Д. С. Розширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів з хеномелесу / Д. С. Сидорук, Т. М. Левківська, С. Й. Крижановський // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 101–102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43538Проведені дослідження по виробництву цукатів з хеномелесу. Визначено параметри попереднього теплового оброблення та сушіння різними способами – конвективним та в полі НВЧ. Були розроблені різні рецептури продуктів з використанням цукатів з хеномелесу – фруктові чаї в асортименті, сухі сніданки (мюслі), начинки та десертиStudies have been conducted on the production of candied fruits from henomeles. The parameters of preliminary heat treatment and drying by various methods - convective and in the microwave field - were determined. Various product recipes were developed using candied fruits made from chenomeles - an assortment of fruit teas, dry breakfasts (muesli), fillings and dessertsukкафедра технології консервуванняхеномелесцукатисушінняHenomelescandieddryingРозширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів з хеномелесуThesishttps://orcid.org/0000-0001-7214-6584