Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів - Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна (My University, 2002)
Визначили умови стабілізації червоних пігментів листя та коренеплодів буряку, стійкість пігментів до нагріванні, зміні рН середовища та впливу світла. Have defined conditions for the stabilization of pigments red leafs and beet roots, the stability of pigments to heat, pH change and the influence of light.
Keywords: буряковий барвник; модельні фарші; рослинна сировина; стабілізатори; beet dye; model mincemeat; plant material; stabilizers; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів