Пасічний, Василь МиколайовичТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна2013-10-082013-10-082002Пасічний, В. М. Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Харчова та переробна промисловість. – 2002. - № 9. - C. 27-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10176Визначили умови стабілізації червоних пігментів листя та коренеплодів буряку, стійкість пігментів до нагріванні, зміні рН середовища та впливу світла. Have defined conditions for the stabilization of pigments red leafs and beet roots, the stability of pigments to heat, pH change and the influence of light.otherбуряковий барвникмодельні фаршірослинна сировинастабілізаториbeet dyemodel mincemeatplant materialstabilizersкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНатуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктівArticle