Гулий, Іван СтепановичУкраїнець, Анатолій ІвановичДашковський, Юрій ОлександровичХомічак, Любомир МихайловичОлішевський, Валентин ВікторовичВєрченко, Лідія МихайлівнаБлаженко, Сергій ІвановичВасилів, Володимир ПавловичМаринін, Андрій Іванович2012-02-232012-02-232002Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування / І. С. Гулий, А. І. Українець, Ю. О. Дашковський, Л. М. Хомічак, В. В. Олішевський, Л. М. Верченко, С. І. Блаженко, В. П. Василів, А. І. Маринін // Наукові праці НУХТ- 2002. - № 13. - С. 34-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/332За рахунок імпульсного електрогідравлічного ефекту активність вапняного молока зростає на 7÷9% порівняно з активністю вихідного вапняного молока. Після оброблення електроіскровими розрядами вапняне молоко стає більш гомогенним, та майже вдвічі менше розшаровується, що свідчить про подрібнення всіх його складових частинuk-UKelectrical dischargeелектричний розрядэлектрический разрядnonlinear acousticsbactericidal effectdiffusion juiceнелінійна акустикабактерицидний ефектдифузійний сікнелинейная акустикабактерицидный эффектдиффузионный соккафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології цукру і підготовки водиЕлектроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосуванняArticle