Шульга, Наталія Михайлівна2019-01-152019-01-152017Шульга, Н. М. Дослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-AgeТМ / Н. М. Шульга // Збірник наукових праць за матеріалами V Міжнародної науково-практичної конференції, 14 грудня 2017 р. : тези доп. – К. : Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2017. – С. 123-125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28717Досліджено втрати вологи під час визрівання сиру Гауда, запакованого у мембрану Pack-AgeТМ, для оцінки економічного ефекту від впровадження нового пакувального матеріалу. The moisture loss during maturation of Gouda cheese packed in membrane Pack-AgeTM was investigated in order to assess the economic effect of introducing a new packaging material.uk-UKвтрата вологивизрівання сирумембранапакуванняmoisture losscripeningmembranepackagingДослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-AgeLearning Object