Дослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-Age - Шульга, Наталія Михайлівна (My University, 2017)
Досліджено втрати вологи під час визрівання сиру Гауда, запакованого у мембрану Pack-AgeТМ, для оцінки економічного ефекту від впровадження нового пакувального матеріалу.
Keywords: визрівання сиру; Гауда; moisture loss