Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем (Патент на корисну модель № 73846) - Коломієць, Дмитро Петрович; Пухляк, Анастасія Григорівна; Бурка, Тетяна Олександрівна; Задорожня, Олександра Володимирівна (My University, 2012)
Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем містить кисломолочну основу, наповнювач, сіль, подрібнене листя мамордіки та кропу сухого. Paste-like fermented milk product with filler containing sour-milk base, filler, salt, crushed leaves Mamordica and dill dry
Keywords: пастоподібний кисломолочний продукт; наповнювач; мамордіка; paste-like fermented milk product; filler; mamordica; кафедра електропостачання і енергоменеджменту; кафедра технології молока і молочних продуктів