Hryshchenko, AnnaBondarenko, YuliiaHrabovskyi, Vladyslav2022-05-232022-05-232021Hryshchenko A. Technology of bakery products with carotene-containing plant raw materials / A. Hryshchenko, Yu. Bondarenko, V. Hrabvskyi // Технології харчових продуктів : збірник тез доповідей наук. практ. конф., 21-24 вересня 2021 р. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37477Structural-mechanical properties of wheat dough with the addition of carrot and pumpkin dried pomace have been studied. According to the results of a study of the quality of bread, it was found that carrot pomace should be added in an amount of 10% to the mass of flour, and pumpkin pomace in an amount of 5% to the mass of flour. Досліджено структурно-механічні властивості пшеничного тіста з додаванням морквяних та гарбузових сушених вичавок. За результатами дослідження якості хліба встановлено, що морквяні вичавки необхідно додавати в кількості 10 % до маси борошна, а гарбузові — 5 % до маси борошна.enbread qualitycarrot pomacepumpkin pomacedoughβ-caroteneякість хлібаморквяні вичавкигарбузові вичавкитістоβ-каротинкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівTechnology of bakery products with carotene-containing plant raw materialsThesis