Шидловська, Олена БроніславівнаМедвідь, Ірина МиколаївнаДужик, Назар Сергійович2022-01-182022-01-182021Шидловська, О. Б. Перспективи застосування технології Food Pairing під час розроблення меню для гурманів у закладах ресторанного господарства / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, Н. С. Дужик // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 36–37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36913Встановлено, що серед існуючих сучасних напрямків молекулярної гастрономії, перспективним є використання методики food pairing з метою створення нових унікальних авторських страв під час розроблення меню для закладів ресторанного господарства. Це дозволить складати ідеальні композиції ігредієнтів, які виразно здивують смакові відчуття гурманів. It is established that among the existing modern areas of molecular gastronomy, the use of food pairing is promising in order to create new unique author's dishes during the development of menus for restaurants. This will allow you to make perfect compositions of ingredients that will clearly surprise the taste buds of gourmets.ресторанне господарствозаклад ресторанного господарстваменюfood pairingrestaurant businessrestaurantmenuкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи застосування технології Food Pairing під час розроблення меню для гурманів у закладах ресторанного господарстваThesis