Перспективи застосування технології Food Pairing під час розроблення меню для гурманів у закладах ресторанного господарства - Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Дужик, Назар Сергійович (My University, 2021)
Встановлено, що серед існуючих сучасних напрямків молекулярної гастрономії, перспективним є використання методики food pairing з метою створення нових унікальних авторських страв під час розроблення меню для закладів ресторанного господарства. Це дозволить складати ідеальні композиції ігредієнтів, які виразно здивують смакові відчуття гурманів. It is established that among the existing modern areas of molecular gastronomy, the use of food pairing is promising in order to create new unique author's dishes during the development of menus for restaurants. This will allow you to make perfect compositions of ingredients that will clearly surprise the taste buds of gourmets.
Keywords: ресторанне господарство; заклад ресторанного господарства; меню; food pairing; restaurant business; restaurant; menu; кафедра готельно-ресторанної справи