Активність підприємств харчової промисловості в економічній системі України - Гаврилова, Тетяна Василівна (My University, 2007)
Представлена стаття являє собою стислий опис проблем активності діяльності підприємств загалом та підприємств харчової промисловості зокрема. В статті наведені основні теоретичні позиції щодо активності діяльності підприємства та здійснений аналіз сучасного стану активності діяльності підприємств харчової промисловості. Presented clause represents the brief description of problems of activity of activity of the enterprises in general and the enterprises of the food-processing industry in particular. In clause the resulted basic theoretical positions concerning activity of activity of the enterprise and the carried out analysis of a modern condition of activity of activity of the enterprises of the food-processing industry.
Keywords: активність; activity; економічна система; economic system; кафедра маркетингу