Реструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового управління - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2007)
У статті розглядається реструктуризація як елемент системи антикризового управління на підприємствах харчової промисловості, її форми, мета проведення.

The article considers food industry enterprisesys restructurization as anti-crisis management system element, its forms, objectives construction.
Keywords: реструктуризація; кафедра фінансів; restructurization; антикризове управління; банкрутство; форми реструктуризації; anti-crisis management; bankruptcy; forms of restructurization