Еш, Світлана Миколаївна2012-11-122012-11-122007Еш, С. М. Реструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового управління / С. М. Еш // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 21 (Економіка). - С. 48-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3609У статті розглядається реструктуризація як елемент системи антикризового управління на підприємствах харчової промисловості, її форми, мета проведення.The article considers food industry enterprisesys restructurization as anti-crisis management system element, its forms, objectives construction.otherреструктуризаціякафедра фінансівrestructurizationантикризове управліннябанкрутствоформи реструктуризаціїanti-crisis managementbankruptcyforms of restructurizationРеструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового управлінняArticle