Структурні елементи бізнес-процесів підприємств - Луцька, Тетяна Валеріївна (My University, 2007)
Розглянуто структурні елементи бізнес-процесів підприємства та визначено особливості їх формування та взаємодії. Structural elements of business processes and peculiarities of their formation and interaction.
Keywords: структура бізнес-процесу; вхід бізнес-процесу; продукт бізнес-процесу; structure of the business process; input of business process; product of the business process; кафедра економіки і права