Прокопик, Юлія Орестівна2023-04-182023-04-182023Прокопик, Ю. О. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво цукру білого кристалічного на етапі сокодобування на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юлія Орестівна Прокопик ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2023. – 179 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40211otherкафедра експертизи харчових продуктівстандарт IFSцукор білий кристалічнийСУБХПсистема управлінням якістюРозроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво цукру білого кристалічного на етапі сокодобування на ПрАТ «Саливонківський цукровий заводOther