Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 101673) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кириченко, Павло Олегович; Петренко, Микола Миколайович (My University, 2015)
Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення, що містить борошно пшеничне, суху молочну сироватку, масло вершкове, молоко, меланж, сіль, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію та додатково містить порошок топінамбура, фруктозу.
Keywords: затяжне печиво; порошок топінамбура; фруктоза; функціональний продукт; інулін; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; затяжное печенье; порошок топинамбура; функциональный продукт; инулин; protracted cookies; artichoke powder; fructose; functional product; inulin