Король, Ольга АнатоліївнаПірнач, Іванна ВолодимирівнаКохан, Олена Олександрівна2025-01-152023Король, О. Гуміарабік (Е414) -дозволена харчова добавка при виробництві органічних харчових продуктів / О. Король, І. Пірнач, О. Кохан // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р.,, м. Київ. – Київ : НУХТ., 2023. – С. 69-70https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46454Розглянуто характеристику харчової добавки гуміарабіку, її функціональні та технологічні властивості. Наведено інформацію про сфери застосування при виробництві органічних харчових продуктів, в тому числі і кондитерських виробів.The characteristics of the gum arabic food additive, its functional and technological properties are considered. Information is provided on the areas of application in the production of organic food products, including confectionery.ukгуміарабікхарчова добавкаорганічні харчові продуктикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівgum arabicdietary supplementorganic food productsГуміарабік (Е414) -дозволена харчова добавка при виробництві органічних харчових продуктівThesishttps://orcid.org/0000-0003-4582-0814