Гуміарабік (Е414) -дозволена харчова добавка при виробництві органічних харчових продуктів - Король, Ольга Анатоліївна; Пірнач, Іванна Володимирівна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2023)
Розглянуто характеристику харчової добавки гуміарабіку, її функціональні та технологічні властивості. Наведено інформацію про сфери застосування при виробництві органічних харчових продуктів, в тому числі і кондитерських виробів.

The characteristics of the gum arabic food additive, its functional and technological properties are considered. Information is provided on the areas of application in the production of organic food products, including confectionery.
Keywords: гуміарабік; харчова добавка; органічні харчові продукти; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; gum arabic; dietary supplement; organic food products