Сучасний стан та проблеми виробництва яловичини в Україні - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2014)
Висвітлено сучасний стан виробництва яловичини в Україні та визначено основні причини зменшення обсягу виробництва. Розглянуто проблеми розвитку даної галузі тваринництва та окреслено напрями їх подолання.
Keywords: яловичина; тваринництво