Професійне самовизначення – необхідна умова розвитку мотивації успіху особистості - Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2014)
У публікації аналізується професійне самовзиначення та його роль у мотивації успіху, розкрито психолого-педагогічну систему підтримки самовизначення, розглянуто структуру професійного самовизначення. This publication examines vocational samovzynachennya and its role in motivating success series of psycho-educational support system for self-examined the structure of the professional self.
Keywords: професійне самовизначення; мотивація; успіх; психолого-педагогічна система; субєктне самовизначення; показники професійного самовизначення; professional self-motivation; success; psychological; educational system; subyektne self-performance professional self; кафедра гуманітарних дисциплін