Індикативне прогнозування на сучасному виробничому підприємстві та новітня роль обліку в його інформаційному забезпеченні - Темчишина, Юлія Леонідівна (My University, 2014)
Об'єктивною характеристикою розвитку сучасного суспільства є формування єдиного світового простору на основі фундаментальної тенденції розвитку світового господарства — глобалізації. Глобалізація являє собою процес всесвітньої економічної, політичної і культурної інтеграції і уніфікації. У результаті глобалізації світ стає залежним від всіх його суб'єктів, які функціонують в умовах постійних ринкових трансформацій. Objective characteristic of modern society is the formation of a single world space based on the fundamental trends of the world economy - globalization. Globalization is a process of global economic, political and cultural integration and unification. As a result of globalization the world is becoming dependent on all its subjects that operate in conditions of constant market transformation.
Keywords: суспільство; світове господарство; інтеграція; уніфікація; society; world economy; integration; unification; кафедра обліку і аудиту