Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур «Сhoice» - Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна (My University, 2017)
Одним із оптимальних вирішень проблеми оздоровлення харчування є виробництво паштетів,які часто рекомендують при захворюваннях кишківника,особливо при гастритах.У паштеті містяться інгрідієнти тваринного і рослинного походження у легкодоступній для травних ферментів формі. Вибір компонентів рецептури м’ясного паштету обумовлений їх хімічним складом,функціональними і технологічними властивостями та енергетичною цінністю. One of optimal decisions of problem of making healthy of feed there is a production of pates that often recommend at the diseases of bowels, especially at gastritises.In a pate there are інгрідієнти of animal and vegetable origin in an accessible for digestive enzymes form. The choice of components of compounding of meat pate is conditioned them by chemical composition, functional and technological properties and power value.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; паштет; злакові культури; показники якості; pate; cereal cultures; indexes of quality