Атлетизм. Бодібілдинг - Нижня, Г. Д.; Курас, Артем Іванович (My University, 2018)
У 1970-х спостерігається «повстання анаболічних стероїдів». У 1990-му році конгрес США вніс анаболічні стероїди до списку контрольованих речовин. На початку 2000-го року організація IFBB намагалася зробити бодібілдинг олімпійським видом спорту. Але цього не сталося, тому що багато хто не визнає культуризм спортом. In the 1970s there was an "anabolic steroid uprising". In the 1990's US Congress introduced anabolic steroids to the list of controlled substances. At the beginning of 2000 year IFBB was trying to do bodybuilding for the Olympic sport. But this is not happened because many do not recognize bodybuilding in sports.
Keywords: культуризм; фізичне виховання; здоровий спосіб життя; стероїди; bodybuilding; physical education; healthy lifestyle; steroids; кафедра гуманітарних дисциплін