Використання харчових волокон при виробництві рисового корпусу для коекструзійних продуктів - Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Бур'ян, Ганна; Шаран, Андрій Васильович; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2012)
В ході даної роботи були розроблені рецептурні композиції корпуса для коекструзійних продуктів з підвищеною харчовою цінністю. В якості добавок рекомендовано використовувати горохову клітковину в кількості 8%, бобову 6%, картопляну 6% і пшеничну в кількості 10%. In the course of this work were developed recipe composition koekstruziynyh cases for products with high nutritional value. As supplements recommended pea fiber of 8%, 6% bean, potato and wheat 6% of 10%.
Keywords: кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; breakfast cereals; dietary fiber; co-extrusion products; зернові сніданки; харчові волокна; продукти коекструзії