Ладонько, Анастасія Олександрівна2024-03-272024-03-272023Ладонько, А. О. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 15 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів освітлення та охолодження охмеленого сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ладонько Анастасія Олександрівна ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2023. – 71 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42285ukсвітлий солодтемний солоднесолоджена сировинапивне суслоосвітленняохолодження охмеленого суслаосадкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект варильного відділення пивзаводу потужністю 15 млн дал пива на рік з інтенсифікацією процесів освітлення та охолодження охмеленого суслаOther