Strashynskyi, IgorFursik, OksanaStelmakh, Valeriia2023-02-072023-02-072021Strashynskyi, I. Intensity of fatty oxidative processesfractions of blood sausages / I. Strashynskyi, O. Fursik, V. Shtelmakh // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 278https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39007Iron deficiency is one of the most common pathologies of modem humanity. According to the WHO, iron deficiency is observed in more than 1.5 billion people, including about 500 million people with iron deficiency anemia.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівblood sausagesoxidative processesfractionsiron deficiencyIntensity of fatty oxidative processesfractions of blood sausagesThesis