Продовольча безпека: комплексний підхід - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2013)
Розглянуто продовольчу безпеку як частину концепції національної економічної безпеки. Проаналізовано ряд підходів до дослідження продовольчої безпеки, а саме відтворювальний, суб'єктний, системний, що дозволило запропонувати комплексний підхід Сonsider food security as part of the concept of national economic security. Analyzed a number of approaches to the study of food security, namely reproduction, subject, system, allowing to offer an integrated approach
Keywords: суб'єктний підхід; системний підхід; національна економічна безпека; відтворювальний підхід; subject approach; system approach; national economic security; reproductive approach; кафедра економічної теорії