Рибачок, Альбіна ВікторівнаЧорний, Валентин МиколайовичМисюра, Тарас ГригоровичПопова, Наталія Вікторівна2019-06-132019-06-132015Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві гірких настоянок / А. В. Рибачок, В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // І нноваційні енерготехнології : збірник праць V Міжнародної науково-практичної конференції,7–11 вересня 2015 р. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – С. 159-162.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29693Розглянуто вплив температури та механічного перемішування на швидкість проходження процесу екстрагування пряно-ароматичної сировини. Встановлено вплив гідромодуля, виду екстрагенту та сировини на процес вилучення вітаміну С і фенольних речовин з пряно-ароматичної сировини. The influence of temperature and mechanical mixing in the extraction process speed of aromatic raw materials were considered. The influence of hydrological, type of extractant and extraction of raw materials to process vitamin C and phenolic compounds with aromatic raw materials were established.uk-UKекстрагуванняпряно-ароматична сировинагірка настоянканастоюванняextractionspicy aromatic raw materialsbitter tinctureinfusionкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра експертизи харчових продуктівІнтенсифікація процесу екстрагування при виробництві гірких настоянокThesis