Гончаренко, Ю. К.Ковальчук, Інна ВолодимирівнаНазаренко, Катерина Михайлівна2013-10-042013-10-042009Ковальчук, І. В. Організаційно-економічний механізм управління поточними витратами на підприємствах харчової промисловості / І. В. Ковальчук, К. М. Назаренко // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : тези доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ: НУХТ, 2009. - С. 77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10073Розроблено науково-обґрунтовані методичні і практичні рекомендації з удосконалення механізму управління витратами підприємств харчової промисловості (на прикладі ЗАТ «КЗШВ «Столичний») та формування стратегії управління ними. Developed evidence-based methodological and practical recommendations for improving cost management mechanism of the food industry and developing management strategies them.otherмеханізмуправліннявитратиmechanismmanagementcostsкафедра економіки і праваОрганізаційно-економічний механізм управління поточними витратами на підприємствах харчової промисловостіThesis