Організаційно-економічний механізм управління поточними витратами на підприємствах харчової промисловості - Гончаренко, Ю. К.; Ковальчук, Інна Володимирівна; Назаренко, Катерина Михайлівна (My University, 2009)
Розроблено науково-обґрунтовані методичні і практичні рекомендації з удосконалення механізму управління витратами підприємств харчової промисловості (на прикладі ЗАТ «КЗШВ «Столичний») та формування стратегії управління ними. Developed evidence-based methodological and practical recommendations for improving cost management mechanism of the food industry and developing management strategies them.
Keywords: механізм; управління; витрати; mechanism; management; costs; кафедра економіки і права