Зв'язки з органами влади (Government relations management) як напрям комунікативного менеджменту - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2014)
GR-менеджмент - один з напрямків комунікативного менеджменту, метою якого є узгодження власних інтересів підприємства з інтересами органів державної влади різного рівня задля зниження ризиків діяльності та забезпечення сталого розвитку.
Keywords: комунікативний менеджмент; GR-менеджмент; органи влади; коммуникативный менеджмент; GR-менеджмент; органы власти; communicative management; GR-Management; authorities; кафедра економіки праці та менеджменту