Дмитренко, Іван ТимуровичЗакревська, Людмила Миколаївна2018-05-112018-05-112018Дмитренко, І. Управління оборотними активами на підприємствах харчової промисловості / І. Дмитренко, Л. Закревська // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. — К. : НУХТ, 2018. — Ч. 3. — С. 103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27363В роботі досліджено методи оперативного управління оборотними активами, при виборі яких потрібно враховувати співвідношення ефективності їх використання та рівня ризику. The methods of operational management of circulating assets are investigated, in choosing which one it is necessary to take into account the relationship between the efficiency of their use and the level of risk.uk-UKкафедра економіки і праваоборотні активиcurrent assetsоборотні коштиworking capitalметоди управлінняmanagement methodsУправління оборотними активами на підприємствах харчової промисловостіOther