Управління оборотними активами на підприємствах харчової промисловості - Дмитренко, Іван Тимурович; Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2018)
В роботі досліджено методи оперативного управління оборотними активами, при виборі яких потрібно враховувати співвідношення ефективності їх використання та рівня ризику. The methods of operational management of circulating assets are investigated, in choosing which one it is necessary to take into account the relationship between the efficiency of their use and the level of risk.
Keywords: кафедра економіки і права; оборотні активи; current assets; оборотні кошти; working capital; методи управління; management methods