Шевченко, Василь МихайловичПрибильський, Віталій ЛеонідовичЄмельянова, Ніна Олександрівна2016-06-102016-06-102006Шевченко, В. М. Новий зерновий екстракт як сировина для виробництва пива / В. М. Шевченко, В. Л. Прибильський, Н. О. Ємельянова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К.: НУХТ, 2006. –Ч. 2. – С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23517Відомо, що при виробництві пива заміна солоду несолодженим ячменем дає значний економічний ефект. Крім ячменю в пивоварінні використовують інші замінники солоду: рис, кукурудзу, цукор, ячмінно-солодовий екстракт, крохмальну патоку. It is known that the production of beer malt replacement nesolodzhenym barley provides significant economic benefit. In barley in brewing using other substitutes for malt, rice, corn, sugar, barley-malt extract, starch syrup.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваячмінний сиропячмінно-солодовий екстракткрохмальна патокаbarley syrupbarley-malt extractmolasses syrupНовий зерновий екстракт як сировина для виробництва пиваThesis