Reva, LeonidPetrusha, Oksana2014-03-242014-03-242013Reva, L. Technological optimization of progressive counter-flow preliming of diffusion juice / L. Reva, O. Petrusha // The second north and east european congress on food : book of abstracts. – Kiev, 2013. – P. 42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13405This research has experimentally proved the efficiency of using vertically implemented progressive counter flowing preliming in the technological scheme of diffusion juice purification in sugar beets production.У роботі експериментально підтверджено ефективність використання в технологічній схемі очищення дифузійного соку бурякоцукрового виробництва прогресивної протитечійної переддефекації із вертикальним варіантом апаратурного оформлення.hydrodynamic structureprogressive counter-flow prelimingrecycling valuecoagulationsedimentationгідродинамічна структурапрогресивна протитечійна переддефекаціярециркуляціякоагуляціяседиментаціягидродинамическая структурагпрогрессивная противоточная преддефекациярециркуляциякоагуляцияседиментациякафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології цукру і підготовки водиTechnological optimization of progressive counter-flow preliming of diffusion juiceThesis