Technological optimization of progressive counter-flow preliming of diffusion juice - Reva, Leonid; Petrusha, Oksana (My University, 2013)
This research has experimentally proved the efficiency of using vertically implemented progressive counter flowing preliming in the technological scheme of diffusion juice purification in sugar beets production.У роботі експериментально підтверджено ефективність використання в технологічній схемі очищення дифузійного соку бурякоцукрового виробництва прогресивної протитечійної переддефекації із вертикальним варіантом апаратурного оформлення.
Keywords: hydrodynamic structure; progressive counter-flow preliming; recycling value; coagulation; sedimentation; гідродинамічна структура; прогресивна протитечійна переддефекація; рециркуляція; коагуляція; седиментація; гидродинамическая структура; гпрогрессивная противоточная преддефекация; рециркуляция; коагуляция; седиментация; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології цукру і підготовки води