Горішній, Павло Олегович2021-05-132021-05-132020Горішній, П. О. Впровадження виробництва 1,1 м’ясних хлібів у ковбасному цеху ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Павло Олегович Горішній ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2020. – 89 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33956виробництвом’ясояловичинасвининасосискинапівфабрикатисолені виробикоптінняобладнаннясоліннятехнологіяпакуваннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВпровадження виробництва 1,1 м’ясних хлібів у ковбасному цеху ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»