Вивчення дисциплін із комп’ютерного проектування в умовах змішаного навчання здобувачів - Люлька, Дмитро Миколайович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2024)
Змішана форма здобуття освіти набула широкої популярності в Україні через свою зручність і гнучкість. Це технологія, що базується на принципах відкритого навчання, широко використовує комп’ютерні навчальні програми різного призначення та сучасні телекомунікації з метою подання навчального матеріалу та спілкування безпосередньо за місцем перебування здобувачів вищої освіти. Під час такої форми навчання вони активно взаємодіють з викладачем дисципліни. Контроль має систематичний характер та будується на оперативному зворотному зв’язку

The mixed form of education has gained wide popularity in Ukraine due to its convenience and flexibility. It is a technology based on the principles of open learning, widely uses computer educational programs for various purposes and modern telecommunications for the purpose of presenting educational material and communication directly at the place of residence of students of higher education. During this form of education, they actively interact with the teacher of the discipline. Control has a systematic nature and is based on operational feedback
Keywords: комп'ютерне проектування; дистанційне навчання; Moodle; computer design; distance learning; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування