Sous Vide технологія як метод оброблення м’ясних продуктів - Удовицький, В. В.; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2013)
У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства.
Keywords: молекулярні технології; ресторанне господарство; molecular technologies; sous vide; restaurants; кафедра готельно-ресторанної справи