Удовицький, В. В.Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2013-04-152013-04-152013Удовицький, В. В. «SousVide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів / В. В. Удовицький, О. В. Арпуль // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої Міжнар. наук.-тех. конференції, 20–21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 45–46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7521У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства.otherмолекулярні технологіїсу вайдтеплове обробленняресторанне господарствомолекулярные технологиитепловая обработкаресторанное хозяйствоmolecular technologiesSous Videthermal processingrestaurantsкафедра готельно-ресторанної справи«Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктівThesis