Пакувальні машини - Гавва, Олександр Миколайович; Кулик, Наталія Вікторівна (My University, 2019)
В статті розглянуто пакувальне обладнання з точки зору функцій та процесів, що виконуються робочими органами. Наведено класифікацію робочих органів, та представлено структурну схему робочих органів подачі рулонних пакувальних матеріалів. The article deals with packaging equipment in terms of functions and processes performed by the working bodies. The classification of working bodies is given, and the structural scheme of the working bodies of the submission of roll packaging materials is presented.
Keywords: пакувальна машина; функціональний модуль; робочі органи; формування упаковки; packing machine; functional module; working bodies; packing formation; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв