Сутність та етапи комерційної діяльності підприємства - Розумей, Світлана Борисівна; Голь, Аліна Олександрівна (My University, 2018)
У статті розглянуті підходи щодо формування етапів комерційної діяльності підприємства, здійснено їх узагальнення та систематизацію. Визначено основні методи дослідження, які використовуються для аналізу комерційної діяльності на кожному з етапів. Проведено аналіз комерційної діяльності посередницького підприємства. За результатами дослідження надані висновки. In the article describes different approaches to formation the stages of commercial activity of the enterprise, made a generalization and systematization of these stages. On the example of the wholesale enterprise conducted researches and analysis basic stages of commercial activity. According to the results of the researches determined the conclusions.
Keywords: етапи комерційної діяльності; stages of commercial activity; закупівельна діяльність; wholesale; оптовий продаж; procurement; роздрібний продаж; retail; асортимент; assortment; постачальники; suppliers; посередники; middlemans; кафедра маркетингу