Салюк, Анатолій Іванович2013-07-012013-07-011993Салюк, А. І. Новий підхід до проблеми очищення стічних вод на підприємствах м’ясомолочної промисловості, / А. І. Салюк // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробну галузі АПК : тези доповідей, 1993. - С. 143-144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8564Підтверджено, зокрема, у виробничих умовах, що шляхом метанової ферментації можна досягти зниження концентрації забруднень до 98% вихідної. Після цього такі стоки можуть без перешкод скидатися у загальноміський колектор. їх також можна доочищати до встановлених гранично допустимих концентрацій при скиданні у природні водоймища. Confirmed, particularly in a production environment that by methane fermentation can be achieved by reducing the concentration of contaminants up to 98% output. Then these flows can be dropped in without a problem citywide collector. they can also be doochyschaty the established maximum allowable concentrations for discharges into natural water bodies.otherочищеннястічні водим'ясокомбінатпідприємствоcleaningwaste watermeat packingenterpriseкафедра екологічної безпеки та охорони праціНовий підхід до проблеми очищення стічних вод на підприємствах м’ясомолочної промисловостіThesis