Новий підхід до проблеми очищення стічних вод на підприємствах м’ясомолочної промисловості - Салюк, Анатолій Іванович (My University, 1993)
Підтверджено, зокрема, у виробничих умовах, що шляхом метанової ферментації можна досягти зниження концентрації забруднень до 98% вихідної. Після цього такі стоки можуть без перешкод скидатися у загальноміський колектор. їх також можна доочищати до встановлених гранично допустимих концентрацій при скиданні у природні водоймища. Confirmed, particularly in a production environment that by methane fermentation can be achieved by reducing the concentration of contaminants up to 98% output. Then these flows can be dropped in without a problem citywide collector. they can also be doochyschaty the established maximum allowable concentrations for discharges into natural water bodies.
Keywords: очищення; стічні води; м'ясокомбінат; підприємство; cleaning; waste water; meat packing; enterprise; кафедра екології та екоменеджменту