Виробництво сурімі-подібного матеріалу з м'яса індиків - Галенко, Олег Олександрович; Кравчук, Валентина Вадимівна; Медяник, Марія Олександрівна (My University, 2021)
Досліджено комплекс технологічних властивостей сурімі-подібного матеріалу після кожного циклу промивання і встановлено що найкращі показники мають зразки промиті бурштиновою кислотою, які здатні модифікувати хід фізико-хімічних та мікробіологічних процесів у готовому продукті. The set of technological properties of the surimi-like material after each washing cycle was studied and it was established that the samples washed with succinic acid, which are able to modify the course of physico-chemical and microbiological processes in the finished product, have the best indicators.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; м’ясо індички; рецептура; якісні показники м'яса; turkey meat; recipe; meat quality indicators