Галенко, Олег ОлександровичКравчук, Валентина ВадимівнаМедяник, Марія Олександрівна2023-04-102023-04-102021Галенко, О. О. Виробництво сурімі-подібного матеріалу з м'яса індиків / О. О. Галенко, В. В. Кравчук, М. О. Медяник // Розвиток сільських територій на засадах екологічності, енергонезалежності й енергоефективності : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 5 травня 2021 р. м. Полтава. – Полтава : РВВ ПДАА, 2021. – C. 58-59https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39980Досліджено комплекс технологічних властивостей сурімі-подібного матеріалу після кожного циклу промивання і встановлено що найкращі показники мають зразки промиті бурштиновою кислотою, які здатні модифікувати хід фізико-хімічних та мікробіологічних процесів у готовому продукті. The set of technological properties of the surimi-like material after each washing cycle was studied and it was established that the samples washed with succinic acid, which are able to modify the course of physico-chemical and microbiological processes in the finished product, have the best indicators.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясо індичкирецептураякісні показники м'ясаturkey meatrecipemeat quality indicatorsВиробництво сурімі-подібного матеріалу з м'яса індиківThesis