Модель оцінки результативності функціонування аудиторських фірм - Колос, Ірина Василівна (My University, 2010)
В статті запропоновано модель оцінки результативності функціонування аудиторської фірми, яка поєднує ієрархічну корпоративну й особистісну збалансовані системи показників за шістьма взаємопов’язаними аспектами діяльності фірми. The model assessment of the performance of the audit firm offered is offered in this article, corporate and personal balanced scorecards of connected in the six interconnected aspects.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; модель оцінки результативності; збалансована система показників; model assessment of the performance; balanced scorecard