Визначення оптимальних умов процесу культивування кормових дріжджів - Івченко, Анастасія; Чепелюк, Олена Олександрівна (My University, 2014)
Максимальна продуктивність ферментатора може бути досягнута при остаточній концентрації поживних речовин в апараті 8,344 кг/м3. Maximum Performance fermenters can be reached at final concentrations of nutrients in the office 8.344 kg / m 3.
Keywords: культивування; кормові дріжджі; ферментатор; cultivation; yeast; fermenter; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв