Ширкунова, Олена ВалеріївнаЮрчак, Віра ГаврилівнаКорж, Тамара ВолодимирівнаБезщастна, Оксана Анатоліївна,Манк, Валерій Веніамінович2013-04-042013-04-042000Пат. № 30487 А Україна, МПК (2000) 6 А23L 1/16. Макаронні вироби / О. В. Ширкунова, В. Г. Юрчак, Т. В. Корж, О. А. Безщасна, В. В. Манк; заявник та власник Національний університет харчових технологій. – № 98052487; заявл.13.05.1998; опубл. 15.11.2000, Бюл.№6-ІІ.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7288Спосіб виробництва збагачених рослинним білком макаронних виробів із пшеничного борошна з додаванням в рецептуру в якості поліпшувача борошна люпину харчового та колоїдного розчину желатину. The production method of vegetable protein-enriched macaroni foods made of wheat flour with supplement of food lupine flour and gelatin colloidal solution to the recipe as an improvers.otherмакаронні виробипшеничне борошноборошно люпину харчовогожелатинmacaroni foodswheat flourfood lupine flourgelatinкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМакаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 30487)Other