Green marketing as a component of the social responsible marketing concept - Gulka, Victoria; Nikitenko, Olga (My University, 2020)
Досвід передових компаній показує ефективність та очевидні переваги зосередження підприємницької діяльності на перспективах довгострокового розвитку. Як результат, все більше компаній усвідомлюють роль та важливість дотримання принципів соціально відповідального маркетингу. Однією з важливих складових багатогранної концепції соціальної відповідальності є так званий зелений маркетинг. Зелений маркетинг передбачає виробничу діяльність для задоволення екологічних потреб суспільства з усією охороною навколишнього середовища. The experience of advanced companies shows the efficiency and the obvious benefits of focusing entrepreneurial activity on long-term development prospects. As a result, more and more companies are becoming aware of the role and importance of adhering to the principles of socially responsible marketing. One of the important components of a multifaceted concept of social responsibility is the so-called green marketing. Green marketing involves manufacturing activities to meet the environmental needs of society with all environmental protection.
Keywords: green marketing; environmental issues; зелений маркетинг; захист навколишнього середовища; екологічні проблеми; environmental protection; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації