Шляхи збагачення кулінарної продукції білком рослинного походження - Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Соцька, Юлія Дмитрівна (My University, 2017)
Проведені дослідження та запропоновано оптимальний вміст люпинового борошна у складі млинчиків. Studies have been conducted and the optimal content of lupine flour in pancakes has been proposed.
Keywords: збагачення білком; люпинове борошно; млинці; flaxseed flour; protein enrichment; pancakes; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції