Павлюченко, Олена СтаніславівнаФурманова, Юлія ПетрівнаСоцька, Юлія Дмитрівна2023-03-142023-03-142017Павлюченко, О. С. Шляхи збагачення кулінарної продукції білком рослинного походження / О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова, Ю. Д. Соцька // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 180 –181.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39137Проведені дослідження та запропоновано оптимальний вміст люпинового борошна у складі млинчиків. Studies have been conducted and the optimal content of lupine flour in pancakes has been proposed.otherзбагачення білкомлюпинове борошномлинціflaxseed flourprotein enrichmentpancakesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїШляхи збагачення кулінарної продукції білком рослинного походженняThesis