Ivanov, SergeyRashevska, TamaraZasiadko, Yaroslav2013-02-192013-02-192012Ivanov, S. Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements / S. Ivanov, T. Rashevskaya, Y. Zasyadko // 2012 EFFoST Annual Meeting. Book of Abstracts. – Le Corum, Montpellier, France, 2012. – P. 240.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6419Comprehensive studies have shown that the introduction of herbal supplements has a multifunctional effect. It adds therapeutic and prophylactic properties to butter, affects the formation and self-organization of its nanostructure, and reduces the structural elements in 5-25 times. Комплексні дослідження показали, що додавання рослинних добавок має багатофункціональний еффект. Вони надають маслу лікувально-профілактичних властивостей, а також впливають на формування і самоорганізацію наноструктури вершкового масла, подрібнюючи його елементи в 5-25 разів.enbuttternanostructureherbal supplementsвершкове маслонаноструктурарослинні добавкикафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівNanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplementsThesis