Моделювання організації взаємодії учасників процесу управління інноваційним розвитком підприємства - Ганущак-Єфіменко, Людмила Михайлівна (My University, 2011)
У статті викладено результати досліджень у сфері розвитку інноваційної діяльності підприємств, обґрунтовано і вирішено проблеми; реалізації стратегічного підходу в управлінні інноваціями та організації взаємодії учасників процесу управління інноваційним розвитком підприємства.
Keywords: інноваційний розвиток підприємства; innovative development; управління інноваціями; innovation management; стратегічний розвиток підприємства; strategic development; кафедра міжнародної економіки