Жужукіна, Наталія Іванівна2014-11-292014-11-292014Жужукіна, Н. І. Особливості бізнес-діяльності промислової переробки овочів та фруктів / Н. І. Жужукіна // Продовольчі ресурси. – К. : Інститут аграрної політики, 2014. - С. 21-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18865В статті розглянуто особливості формування та структурування промислової переробки овочів та фруктів, визначена оптимальна та сучасна територіальна структура розміщення плодово- овочеконсервних виробництв, проаналізована видова структура виробництва консервів з плодів та овочів, показані негативні тенденції в їх зміні. In the article the features of the formation and structuring of structure of production of canned fruit sand vegetables, show négative trend sin their change industrial processing of fruit sand vegetables and optimal territorial structure and modem accommodationtinned vegetables and fruits industries analyzed species.uk-UKовочівидова структурафруктипереробкаможливості інвестуваннятериторіальна структураfruitspecies structurevegetable processinginvestment opportunitiesterritorial structureкафедра економіки і праваОсобливості бізнес-діяльності промислової переробки овочів та фруктівArticle