Пасічний, Василь Миколайович2013-03-012013-03-012007Пасічний, В. М. Нові білоквміщуючі системи для ковбасних виробів / В. М. Пасічний, О. Єрмак // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 2 (33), Ч. 3. – С. 223-226.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6647Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій. At the article presents the results of investigation buffer capacity animal origin, and assess its impact on the technological characteristics minced and pates emulsions.otherтехнологіятваринні білкистабілізаторибуферна ємністьгідроколоїдиковбасипаштетиtechnologyanimal proteinsstabilizersbuffer capacityhydrocolloidssausagespatesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНові білоквміщуючі стабілізуючі системи для ковбасних виробівArticle