Нові білоквміщуючі стабілізуючі системи для ковбасних виробів - Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2007)
Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій. At the article presents the results of investigation buffer capacity animal origin, and assess its impact on the technological characteristics minced and pates emulsions.
Keywords: технологія; тваринні білки; стабілізатори; буферна ємність; гідроколоїди; ковбаси; паштети; technology; animal proteins; stabilizers; buffer capacity; hydrocolloids; sausages; pates; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів