Бурченко, Людмила МиколаївнаБілик, Олена Анатоліївна2023-11-222023-11-222019Бурченко, Л. Ефективність використання полікомпонентної суміші «Солодок +» у технології булочних виробів / Л. Бурченко, О. Білик // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали третьої Міжнародної науково-практичної конференції. – Черкаси, 2019. – Том І. – С. 9-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41609Досліджено вплив суміші пророщених зерен пшениці, вівса, ячменю та кукурудзи у кількості 10 % до маси борошна на органолептичні та фізико-хімічні показники при виробництві булочного виробу та з додаванням полікомпонентної суміші «Солодок +». The effect of a mixture of germinated grains of wheat, oats, barley and corn in the amount of 10% to the mass of flour on organoleptic and physico-chemical indicators during the production of a bakery product and with the addition of the multicomponent mixture "Solodok +" was investigated.otherпророщене зернобулочний вирібдобавкиполікомпонентна сумішхлібопеченняgerminated grainsupplementsbakery productpolycomponent mixturebread bakingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЕфективність використання полікомпонентної суміші «Солодок +» у технології булочних виробівThesis