Ефективність використання полікомпонентної суміші «Солодок +» у технології булочних виробів - Бурченко, Людмила Миколаївна; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2019)
Досліджено вплив суміші пророщених зерен пшениці, вівса, ячменю та кукурудзи у кількості 10 % до маси борошна на органолептичні та фізико-хімічні показники при виробництві булочного виробу та з додаванням полікомпонентної суміші «Солодок +». The effect of a mixture of germinated grains of wheat, oats, barley and corn in the amount of 10% to the mass of flour on organoleptic and physico-chemical indicators during the production of a bakery product and with the addition of the multicomponent mixture "Solodok +" was investigated.
Keywords: пророщене зерно; булочний виріб; добавки; полікомпонентна суміш; хлібопечення; germinated grain; supplements; bakery product; polycomponent mixture; bread baking; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів