Теоретичні, правові та організаційні засади податкового менеджменту - Бойко, Світлана Василівна (My University, 2017)
1.1. Податки як детермінанта податкового менеджменту 1.2. Сутність та види податкового менеджменту 1.3. Правові засади податкового менеджменту 1.4. Інституційні суб’єкти податкового менеджменту 1.1. Taxes as a determinant of tax management 1.2. The essence and types of tax management 1.3. Legal bases of tax management 1.4. Institutional subjects of tax management
Keywords: податки; податковий менеджмент; Державна фіскальна служба України; tax; tax management; State Fiscal Service of Ukraine; кафедра фінансів