Доценко, Віктор ФедоровичІщенко, Тетяна ІванівнаШидловська, Олена БроніславівнаТкачук, Юрій Михайлович2013-10-242013-10-242010З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності / В. Ф. Доценко, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська, Ю. М. Ткачук // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – N 2(63). – С. 22-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10612Наведені результати дослідження з розробки технології використання альбуміну в хлібопеченні.uk-UKхлібхлебbreadбілок молокабелок молокаmilk proteinальбумінальбуминalbuminкафедра готельно-ресторанної справиЗ харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінностіArticle