З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності - Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Ткачук, Юрій Михайлович (My University, 2010)
Наведені результати дослідження з розробки технології використання альбуміну в хлібопеченні.
Keywords: хліб; bread; білок молока; milk protein; альбумін; albumin; кафедра готельно-ресторанної справи