Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРепа, Юлія ІгорівнаВенглюк, Олександр Володимирович2013-10-182013-10-182012Патент на корисну модель № 76285 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Фарш “Пікантний” / Крижова Ю. П., Репа Ю. І., Венглюк О. В. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 201208147 ; заявл. 03.07.2012 ; опубл. 25.12.2012, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10500Розроблено фарш, що включає м'ясо котлет неяловиче або яловичину другого сорту, свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується сир твердий, яйця, зелень(кріп, петрушка). Developed mince,containing beef cutlet meat or the second grade beef, semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used cheese, eggs, dill and parsley.otherзеленьяйцяфаршм'ясосвининаяловичиназеленьgreenseggsmincemeatbeefporkкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФарш “Пікантний” (Патент на корисну модель № 76285)Other