Доломакін, Юрій Юрійович2016-06-012016-06-012016Доломакін, Ю. Ю. Роторний змішувач для приготування рідкої пшеничної опари // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – С. 48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23475Запропонована конструкція змішувача періодичної дії яка дає можливість інтенсифікувати процес змішування інгредієнтів опари та зменшити витрати енергії на процес її приготування. A batch mixer design which makes it possible to intensify the process of mixing the sourdough ingredients and reduce energy consumption for the process of its preparation.uk-UKкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвопаразмішувачконструкціявібраціяроторmixerdesignvibrationrotorРоторний змішувач для приготування рідкої пшеничної опариThesis